Looking For Anything Specific?

Kaan Ayhan Fransa : Fransa Yi Devirdik 2 0 Bursasporluyuz Org - O yüzden çok güzel oldu benim içinde.

Kaan Ayhan Fransa : Fransa Yi Devirdik 2 0 Bursasporluyuz Org - O yüzden çok güzel oldu benim içinde.. Dakikada kaan ayhan ile 40. Kenan karaman lucescu beni aradığında çok şaşırmıştım, telefonda donup kaldımnikahtan sonra apar topar kampa ve balayına gittim Gruptaki ilk maçta da fransa filelerini havalandıran kaan, deplasmanda da gol bularak takımına bir puanı getirdi. Konya'da fransa ile oynanan maçta takımımızın ilk golünü atan kaan ayhan, fransa'da da türkiye'ye 1 puanı getiren golü kaydetti. O yüzden çok güzel oldu benim içinde.

Hakan çalhanoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta kafayı vuran kaan ayhan, beraberliği sağladı. Arkadaşlarla da çoğu zaman onun şakasını yapıyoruz. Konya'da fransa ile oynanan maçta takımımızın ilk golünü atan kaan ayhan, fransa'da da türkiye'ye 1 puanı getiren golü kaydetti. Fransa'ya gol atmak herkese nasip olmuyor. Arkadaşlarla da çoğu zaman onun şakasını yapıyoruz.

Bh 1fjqisvhu2m
Bh 1fjqisvhu2m from img.gazetevatan.com
Kaan ayhan, fransa'yı yine boş geçmedi. Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde. Fransa'ya gol atmak herkese nasip olmuyor. Arkadaşlarla da çoğu zaman onun şakasını yapıyoruz. Fransa ise 90 dakika etkisiz. Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde yeni birileri ile tanıştığımda, kaan ayhan diyorlar. O yüzden çok güzel oldu benim içinde. Kaan ayhan fransa golu o.

Euro 2020 elemelerinde ezeli rakibimiz fransa ile fransa'da berabere kaldigimiz muthis atmosferi olan mac.

Kaan ayhan, fransa'yı yine boş geçmedi. Hepimizin inancı ve öz güveni yükseldi. Kenan karaman lucescu beni aradığında çok şaşırmıştım, telefonda donup kaldımnikahtan sonra apar topar kampa ve balayına gittim A milli takım bu galibiyetle grup liderliğine yükseldi. Fransa galibiyeti ile yakalanan havayı devam ettireceğiz milli futbolcu kaan ayhan, türk futbolcularının avrupa liglerinde futbol oynaması, sadece benim değil tüm türk. Gelsenkirchen, almanya) almanya'da yetişmiş türk mill. Dakikada kaan ayhan ile 40. Gruptaki ilk maçta da fransa filelerini havalandıran kaan, deplasmanda da gol bularak takımına bir puanı getirdi. Türkiye fransa macı gol anı öğrenci yurdu yıkıldı. Konya'da fransa ile oynanan maçta takımımızın ilk golünü atan kaan ayhan, fransa'da da türkiye'ye 1 puanı getiren golü kaydetti. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan, fransa'ya bir kez daha gol atma başarısı gösterdi. Konya'da fransa ile oynanan maçta takımımızın ilk golünü atan kaan ayhan, fransa'da da türkiye'ye 1 puanı getiren golü kaydetti. O yüzden çok güzel oldu benim için de.

Kaan ayhan fransa golu o. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan, fransa'ya bir kez daha gol atma başarısı gösterdi. Von basics bis hin zu designermode: Kenan karaman lucescu beni aradığında çok şaşırmıştım, telefonda donup kaldımnikahtan sonra apar topar kampa ve balayına gittim Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde.

Kaan Ayhan In Golu Fransa Yi Yikti Iste O Anlar
Kaan Ayhan In Golu Fransa Yi Yikti Iste O Anlar from img.fanatik.com.tr
Kaan ayhan fransa'yı yine boş geçmedi. Hepimizin inancı ve öz güveni yükseldi. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda olivier giroud, topu ağlara gönderdi ve fransa öne geçti. Gruptaki ilk maçta da fransa filelerini havalandıran kaan, deplasmanda da gol bularak takımına bir puanı getirdi. Fransa galibiyeti ile yakalanan havayı devam ettireceğiz milli futbolcu kaan ayhan, türk futbolcularının avrupa liglerinde futbol oynaması, sadece benim değil tüm türk. Fransa karşısında türkiye'nin beraberlik golünü atan futbolcumuz kaan ayhan asker selamı vermek istemedi. Gruptaki ilk maçta da fransa filelerini havalandıran kaan, deplasmanda da gol bularak takımına bir puanı getirdi. O yüzden çok güzel oldu benim içinde.

Fransa ise 90 dakika etkisiz.

Fransa ise 90 dakika etkisiz. Ama ilk etapta kimse anlamıyor, fransa'ya gol atan çocuk deyince herkes biliyor. Stöbern sie durch beliebte & nachhaltige modemarken. Türkiye fransa macı gol anı öğrenci yurdu yıkıldı. Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde yeni birileri ile tanıştığımda, kaan ayhan diyorlar. Arkadaşlarla da çoğu zaman onun şakasını yapıyoruz. Dakikada kaan ayhan ile 40. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan. Fransa galibiyeti ile yakalanan havayı devam ettireceğiz milli futbolcu kaan ayhan, türk futbolcularının avrupa liglerinde futbol oynaması, sadece benim değil tüm türk. Fransa karşısında türkiye'nin beraberlik golünü atan futbolcumuz kaan ayhan asker selamı vermek istemedi. Ay yıldızlı ekibimize galibiyeti getiren golleri 30. Kaan ayhan, fransa'yı yine boş geçmedi. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan, fransa'ya bir kez daha gol atma başarısı gösterdi.

Kaan ayhan, fransa'yı yine boş geçmedi. Konya'da fransa ile oynanan maçta takımımızın ilk golünü atan kaan ayhan, fransa'da da türkiye'ye 1 puanı getiren golü kaydetti. Kaan ayhan'ın golü fransa'yı yıktı! Fransa'ya gol atmak herkese nasip olmuyor. O yüzden çok güzel oldu benim için de.

Spor Yazarlari Turkiye Fransa Macini Yorumladi Sayfa 29 Diger 29 Nisan 2021 Persembe
Spor Yazarlari Turkiye Fransa Macini Yorumladi Sayfa 29 Diger 29 Nisan 2021 Persembe from iaaspr.tmgrup.com.tr
Fransa galibiyeti ile yakalanan havayı devam ettireceğiz milli futbolcu kaan ayhan, türk futbolcularının avrupa liglerinde futbol oynaması, sadece benim değil tüm türk. Kaan ayhan fransa golu o. Hepimizin inancı ve öz güveni yükseldi. Görüntülerde merih demiral, asker selamı vermesi için kaan ayhan'ı zorluyor ama kaan, asker selamı vermiyor. Von basics bis hin zu designermode: Türkiye fransa macı gol anı öğrenci yurdu yıkıldı. Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde. Ama ilk etapta kimse anlamıyor, fransa'ya gol atan çocuk deyince herkes biliyor.

Ama ilk etapta kimse anlamıyor, fransa'ya gol atan çocuk deyince herkes biliyor.

Stöbern sie durch beliebte & nachhaltige modemarken. Arkadaşlarla da çoğu zaman onun şakasını yapıyoruz. Fransa ise 90 dakika etkisiz. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan, fransa'ya bir kez daha gol atma başarısı gösterdi. İnşallah bu durum takımın performansına yansır ve istediğimiz. Dakikada çok net bir gol fırsatından yararlanamadı. Euro 2020 elemelerinde ezeli rakibimiz fransa ile fransa'da berabere kaldigimiz muthis atmosferi olan mac. Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan, fransa'ya bir kez daha gol atma başarısı gösterdi. Hepimizin inancı ve öz güveni yükseldi. Fransa'ya gol atmak herkese nasip olmuyor. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda olivier giroud, topu ağlara gönderdi ve fransa öne geçti. 40 cengiz ünder sari kartlar: Çoğu zaman bir yerlere gittiğimde.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan milli futbolcu kaan ayhan kaan ayhan. O yüzden çok güzel oldu benim içinde.

Posting Komentar

0 Komentar